sâmbătă, 16 februarie 2013

Excursie de la Codlea la Paris


Yulisa Negulici, IV A

Cu ocazia zilei copilului, părinții ne-au făcut, mie și fratelui meu, una dintre cele mai frumoase surprize: o excursie la Paris, cu destinația ”Parcul de distracții Disneyland”.

Cu bagajele pregătite, ne-am urcat în mașina foarte entuziasmați și fără să simțim cum a trecut timpul, am ajuns la Budapesta, capitala Ungariei. Fiind deja destul de obosiți, ne-am hotărât să înnoptăm acolo și să vizităm atracțiile turistice ale orașului.
Așadar, a doua zi dimineața, după micul dejun,am pornit într-o scurtă plimbare, traversând Dunărea, ca să vedem una dintre cele mai frumoase clădiri ale capitalei: Parlamentul.

In dimineața zilei următoare am reluat călătoria, de data aceasta cu popas la Viena, capitala Austriei. Ne-am cazat la o pensiune foarte frumoasă, unde ne-am simțit foarte bine și ne-am odihnit, acompaniind toată bucuria cu un mic tur al orașului.

Ne-am continuat drumul către mult-doritul Disneyland. Oprirea de dinainte a fost de data aceasta în orașul Munchen, din Germania. Încă de acasă, tata a plănuit cu mare atenție ziua petrecută în acest oraș, căci și-a îndeplinit visul de a vizita Muzeul mașinilor BMW.


Ne apropiam de Paris, iar emoțiile erau tot mai mari. Cât de mari? Veneau ca un val de ninsoare abundentă cu fluri albi..în stomăcel.
Am ajuns dimineața, ne-am cazat la hotel, la o distanță foarte mică de Turnul Eiffel. Toată ziua am petrecut-o în frumosul parc de distracții Disneyland Paris. A fost minunat! I-am cunoscut pe Micky, Minnie, pe rățoiul Donald, chiar și pe Cruella. Ne-am plimbat cu trenulețe, am mâncat vată pe băț și fructe glazurate.



Am făcut foarte multe poze care ne vor duce înapoi la Disneyland, de câte ori ni se va face dor.
A fost cel mai frumos și mai minunat dar! Și eu și familia mea am hotărât să ne întoarcem în Paris, atunci când vom mai avea ocazia. Că vom crea noi cumva ocazia!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia dumneavoastra conteaza.
Spuneti-va parerea despre activitatile noastre.