joi, 14 iunie 2012

Carneţelul vocabular de corespondenţă

 

prof. învăţământul primar, Simona Ciobanu


Am putea numi acest .. carneţel pe care am omis să îl adaug la lista generală de rechizite necesare pentru clasa a IV-a-puntea de legătură şcoală-familie (caieţelul pe care părintele Genialului din Şcoala 2 să îl verifice zilnic, seara înainte de culcare)...
Pentru noi-viitori Geniali de clasa a IV-a A...carneţelul de corespondenţă reprezintă ...obiectul..de recuzită şcolară...(joc de cuvinte: rechizite-recutzită) pe care niciodată nu ar fi bine să lăsăm acasă, aşa cum ..nici "caietul universal-de foaie albă" n-ar trebui să lipsească din ghiozdan.
Fireşte şi lista de rechizite prezentată, în funcţie de orarul clasei, cu caiete învelite frumos în coperte, etichetate  cu nume şi clasa şi cărţi aşişderea trebuie aşa de bine organizată, încât anul şcolar viitor să fie-cum ne dorim cu toţii-unul excelent!


Meseria de învăţător? Şi frumoasă...şi plină de provocări.
O învăţăm în şcoli de profil şi o perfecţionăm când  profesăm efectiv, condiţionată serios atât de acest fel de comunicare părinte-şcoală. ..cât şi de dialogul direct-părinte- învăţător, cu rol evident important.

Aşadar_carneţelul vocabular de corespondenţă? Este  o necesitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia dumneavoastra conteaza.
Spuneti-va parerea despre activitatile noastre.